Wij gebruiken cookies
Sportret2
nieuws

Tijdelijk aanbod! Fotoboek Sportret!

Sportret is een meesterlijk fotoboek van sportfotograaf Klaas Jan van der Weij. Fantastische beelden die u één voor één meetrekken in tal van sporten. Te koop in de winkel voor 55 euro, maar hier nu tijdelijk aan 35 euro, of - in combinatie met onze drie Grote Ronde-specials - aan 55 euro.

Sportret!

Sportret - Klaas Jan van der Weij (Emmen, 1952) ademt sport. Na zijn dertigste verruilde hij de fysiotherapie voor een carrière als fotograaf. Met succes: Van der Weij won sindsdien tal van internationale prijzen voor zijn werk, waaronder de prestigieuze World Press Photo-award. Sportret bundelt een selectie Van der Weij's imposante bijdragen aan de Nederlandse sportfotografie, en bevat omstreeks 200 foto's van onder andere Usain Bolt, Inge de Bruin, Johan Cruijff, Tom Dumoulin, Richard Krajicek, Greg LeMond, Michael Phelps, Frank Rijkaard, Dafne Schippers, Max Verstappen en Epke Zonderland.

Dit boek kost in de winkel 55 euro, maar is hier nu tijdelijk te krijgen aan 35 euro.

Sportret + 3 Bahamontes Specials (Tour, Giro, Vuelta)

Wil u Sportret aanschaffen plus onze drie Bahamontes Specials die we maakten over de drie Grote Rondes - Tour de France, Giro d'Italia & Vuelta d'España - dan kan ook dat aan een voordeeltarief. Want in plaats van 85 euro betaalt u nu slechts 55 euro. Buitenkansje? Buitenkansje! (Haast u wel, want op = op.)

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief