Wij gebruiken cookies
Img 20191205 144215 055
Abonneer nu

Beste koersliefhebber,

De koers is ons leven. En ons leven is de koers. En de koers, die proberen we vier keer per jaar te eren met een nieuwe Bahamontes, ofte 148 pagina’s vol verhalen uit liefde voor de stiel. Opdat u niet om de drie maand naar de winkel zou hoeven te hollen, kan u ook een abonnement nemen waarna de postbode uw Bahamontes telkens netjes thuis op de deurmat of in uw brievenbus komt droppen. Bovendien betaalt u voor een abonnement voor vier nummers slechts € 40 in plaats van € 50 euro (de prijs van vier losse nummers, want € 12,5 per editie).

Een jaarabonnement op Bahamontes is bovendien een schitterend cadeau om te schenken aan een dierbare voor eender welke gelegenheid. Voor een verjaardag, een instuif, op vader- of moederdag, als kerst- of nieuwjaarscadeau of op een feestje voor om-het-even-welke reden! Dat je met zo’n abonnement eigenlijk zo goed als met lege handen aankomt – op de mededeling ‘Het volgende nummer valt binnenkort in je bus’ na? Klopt, en dus hebben wij daar de ideale oplossing voor. We sturen jou alvast het huidige nummer op – in cadeauverpakking én met bijpassende Bahamontes-cadeau-kaart! – zodat je dat reeds kan afgeven, waarna de volgende vier nummers netjes bij de gelukkige ontvanger van het cadeau-abonnement in de bus vallen. En dat voor amper € 45.

Dat zo'n Bahamontes-abonnement met andere woorden een zeer goed idee is? Dat zal wel zijn! Doe hieronder uw ding en neem plaats in het wiel van het steeds groter wordende Bahamontes-peloton!

vervolledig het formulier en

Abonneer nu