Wij gebruiken cookies
Bahamontes mojacar 2023 fotoshoot 2220
Bahamontes-kledij

Bahamontes is niet alleen uw favoriete wielermagazine, u kan de Adelaar intussen ook met trots op de fiets dragen. Al onze wielertenues (voor zowel mannen als vrouwen) ontwierpen we zelf en worden geproduceerd door Bioracer, al jaren hofleverancier van onze nationale Belgische wielerploeg. En nu zijn er ook Bahamontes-koerssokken en een Bahamontes-koerspetje, geproduceerd door The Vandal! Met andere woorden: als koersliefhebber kan u nu dus ook rondrijden in ware Bahamontes-stijl. En alles aan - u kent ons intussen al een beetje - uiterst democratische prijzen. Want: iedereen Adelaar!

Gloednieuw!!! Black & Gold! Zwart en, een beetje, goud dus. Sober, stijlvol, en met het gekende Bahamontes-vleugeltje op de borst. Meer is er niet nodig om van dit Baha-tenue een ideale combinatie te maken tussen modern en retro. Bestel hem hier!

***

The Original. Black is the new black. Al een tijdje. Dit was onze eerste Baha-koerstenue. Met Bahamontes, klaar en duidelijk op de borst, vleugels op de schouders. Hip en klassiek. Een échte klassieker. Koop hem hier!

***

Twee tinten rood. Stijlvol rood, in combinatie met de gekende Bahamontes-vleugeltjes. Geloof ons: dit is veel aantrekkelijker én gewaagder dan eender welke fifty shades of grey. U vindt hem hier!

***

Bahamontes-sokken & Bahamontes-koerspetje. Omdat een tenue pas helemaal af is als er passende koerssokken én een stijlvol petje bij gedragen worden. Prachtige samenwerking met The Vandal! U vindt alles hier!

Draag de Adelaar!

Koerstenues, koerssokken, koerspetje!