Wij gebruiken cookies
Bahagiro Slider Images5
Contact

Hier bent u aan het juiste adres voor al uw vragen, opmerkingen, complimenten of kritiek.

op deze pagina

Abonnementskwesties! Laatste nummer niet ontvangen!

Hebt u het laatste nummer niet ontvangen? Wil u een adreswijziging doorvoeren (omdat u bijvoorbeeld bent verhuisd)? Wil u uw abonnement opzeggen? Hebt u vragen over uw abonnement tout court? Mailtje richting onze abonnementendienst! Zij doen de rest. Mailen naar bahamontes@idecommedia.be of hieronder klikken.

Mailtje!

Contacteer de (hoofd)redactie!

Pertinente vragen aan de (hoofd)redactie? Op- of aanmerkingen? Tips voor volgende nummers? Blijvende problemen met je abonnement of een bestelling van oude nummers of de Bahamontes-koersoutfit? Een complimentje over het laatste nummer? Stuur Jonas Heyerick gerust een mailtje op jonas@bahamontes.be of klik hieronder.

Mailtje!

Adverteren of partnerships?

Interesse om in Bahamontes te adverteren? Ideetjes tot partnership met het beste koersblad van de Benelux? Dat kan natuurlijk! Mail ons op info@bahamontes.be, en wij antwoorden met een snedige demarrage.

Mailtje!

Bahamontes verkopen?

Heb je een koerscafé, een fietsenwinkel of een hippe koffiebar en wil je Bahamontes graag verkopen? Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten... Liefst op info@bahamontes.be!

Mailtje!
Img 20180828 171121 918

Wie of wat is Bahamontes?

Bahamontes is meer dan zomaar een magazine over koers dat vier keer per jaar verschijnt en dat in elk nummer de mooiste en strafste verhalen bundelt.

Verhalen over vroeger en nu.

Over knechten en kopmannen.

Over heroïsche triomfen en smadelijke nederlagen.

Over de grootste klassiekers en de kleinste kermiskoersen.

Deze verhalen worden stuk voor stuk neergepend door straffe journalisten en geïllustreerd aan de hand van foto’s van absolute topfotografen, en dat allemaal in een stijlvol gelayout luxe-jajsje. Alle Bahamontes-medewerkers hebben één iets met elkaar gemeen: hun blinde passie voor de koers. En dat voel je…

Bahamontes is een luxemagazine. Minstens 148 pagina’s dik en op kwaliteitspapier gedrukt waardoor je constant een ‘boekgevoel’ hebt tijdens het lezen (tip: ruik ook eens aan het papier tijdens het lezen). En lezen kan je! De koersverhalen liggen niet alleen hier in de Vlaanders maar ook ver daarbuiten zomaar voor het oprapen, sommige weliswaar weggemoffeld onder een dikke laag modder, stof en rennerszweet. Die verhalen, zij die het verdienen om niét vergeten te worden, spit Bahamontes naar boven. Uit liefde voor de stiel!

Het team

Heyerick Jonas
Ploegleiders | Hoofdredactie
Van Stappen Brecht
Mecanicien - Vormgever
Willems Pieter
Mecanicien | Artdirector
Vincent Patrick
Soigneur | Eindredactie