Home Artikels Over liefhebber Bahamontes Abonneer Kalender Fietstochten Contact

Rapha Custom

Nieuws

Custom wielerkledij is niet nieuw, maar als Rapha - de oude kledijsponsor van Froompie en Team Sky, maar vooral de nieuwe kledijsponsor van Sep en zijn Education First-ploegmaten - op de kar springt, is het toch nét dat tikkeltje anders.

Tekst: Joost Marynissen

Doe-het-zelf-design!

Elke wielerminnende doe-het-zelf-ontwerper kan nu via de innovatieve Rapha Custom-tool creatief aan de slag met honderden kleuropties, schakeringen, motiefjes en patronen om een setje samen te stellen voor je fietsclub, of die nu uit drie kameraden of 150 dorpsgenoten bestaat. Rapha kickt op details, dus via de tool kan je de outfit tot in het puntje finetunen. Zelfs de kleur van de rits ontsnapt niet aan de persoonlijke keuze van de designer. Ook het gesponsorde logo van beenhouwer Philippe kan geïntegreerd worden zodat zijn uitstekende charcuterie en zijn zeemvelzachte koteletten tot in de verste uithoeken op naamsbekendheid kan rekenen.
Rapha Custom laat de keuze tussen een Pro Team-assortiment voor de performance renner, en voor de iets minder veeleisende wielervrienden kan de Classic-lijn soelaas brengen om in stijl langs de cafés te peddelen. Rapha zou Rapha uiteraard niet zijn moest hier geen stevig prijskaartje aan vasthangen. Hoe meer wielerzielen echter, hoe meer vreugd: per aankoopschijf van 10, 25, 50 of zelfs 100 stuks gaat er een stuk van de prijs af. Aan u om uw vriendenpeloton dus uit te breiden. Beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen! Geef er je eigen draai aan op www.rapha.cc!

Rapha Custom Press Jersey 1

Volg ons