Home Artikels Over liefhebber Bahamontes Abonneer Kalender Fietstochten Contact

Win! Win! Win! 5 exclusieve Martini Racing Ciclismo-outfits!

Nieuws

Kent u het Martini Racing Ciclismo-team al? Neen? Dan wordt het dringend tijd. Ja? Dan bent u vast ook al hun fantastische tenue tegengekomen! Stijlvol, trendy, hip, met een vleugje retro en de gekende Martini-stripes breed op de borst. Zeer gewild, maar, helaas, niet te koop. Gelukkig mag Bahamontes vijf exclusieve tenues weggeven. Geïnteresseerd? Verder lezen!

Schone prijs!

Kent u het Martini Racing Ciclismo-team al? Een sportief initiatief van Martini dat vooral een verschil wil maken in de wereld van de horeca. De horeca is namelijk een heftige branche en staat vaak synoniem voor een dito levensstijl. Er worden vele uren geklopt, lange uren ook. Dat het ook anders kan, wil Martini bewijzen door horecalui en mensen uit de hospitality business – bartenders, barista’s, koks, cafébazen,… - samen te brengen op de fiets. Het doel: een gezondere, fittere levensstijl, om daar tijdens én na de werkuren de vruchten van te plukken. En dus werd Martini Racing Ciclismo in het leven geroepen, een team dat op geregelde tijdstippen samenkomt om met z’n allen te genieten van een paar uur op de fiets. Stonden al op het programma: screening sessies bij Energy Lab, coaching door Paul Van Den Bosch, trainingsritten met onder meer Puck Moonen, Niels Albert, Ludo Dierckxssens, Iljo Keisse, Sven Nys en Zdenek Stybar, een stage onder de Spaanse zon onder leiding van Tom Boonen…

Maar het Martini Racing Ciclismo-team viel niet alleen op door zijn nobele doel en zijn bijzondere gidsen, maar ook door zijn geweldig fantastische tenue! Stijlvol, trendy, hip, met een vleugje retro en de gekende Martini-stripes breed op de borst.

Zeer gewild, dat mocht iedereen die het tenue al showde meteen merken. Maar, helaas voor de vele geïnteresseerden: voorlopig niet te koop. En toch kan u er binnenkort misschien al mee door het Vlaamsche land (en andere buitenlanden) cruisen en, geloof ons, zéér hoge ogen mee gooien. Bahamontes mag namelijk vijf exclusieve tenues weggeven – in elke maat één. Zo’n volledig Martini-tenue houdt in: een trui met korte mouwen, koersbroek, koerspetje en bidon.

Een geweldig aanbod? Dat zal nog niet zijn! Hoe u die tenue kan winnen? Door een originele foto te nemen van jou en je Bahamontes, door te voorspellen hoeveel mensen aan deze wedstrijd zullen deelnemen en door zowel de foto als jullie antwoord door te mailen naar jonas.heyerick@cascade.be, met als onderwerp van de mail ‘Martini Racing Ciclismo’. Een schietgebedje richting de Heilige Federico kan ook helpen.

7Y5A3283

Volg ons