Wij gebruiken cookies
Bahamontes Fietsreis 2018  An3Y5313Selektie
nieuws

De Bahamontes-fietsreis 2019 - Reeds volzet!

8 dagen fiets- en ander plezier van 10 tot en met 17 maart 2019, in Mojacar, Spanje.

Ook dit jaar trekken wij, Bahamontes, met jullie, een zestigtal Bahamontes-lezers, naar het zonnige Zuiden van Spanje, zijnde Mojacar. En zij die er al bij een van de vorige edities bij waren, zullen het u bevestigen: het was telkens meer dan geweldig.

Bahamontes & Kortweg presenteren...

Heerlijk kortemouwtjesweer, fantastisch gezelschap, prachtige ritten, vlekkeloze organisatie van Kortweg, en vele geweldige après vélo-uurtjes aan de rand van het zwembad of, misschien nog een tikkeltje beter, aan de juiste kant van de toog. En dus stond het in de sterren geschreven dat er een vervolg zou komen. En dus kunnen jullie nu inschrijven om samen met Bahamontes en Kortweg terug een fantastische fietsreis te beleven. We kozen opnieuw voor het Spaanse Mojacar – waar de zon immer schijnt en de wind altijd blaast – en schotelen u opnieuw een week voor waar fietsen, ontspanning én koersbeleving centraal staan en dit van zondag 10 tot en met zondag 17 maart 2019. U krijgt, écht waar, waar voor u geld.

Zoals: Bahamontes-activiteiten (vorige jaren waren dat, onder meer, een wielerquiz, een wielerbierproefavond, een praatavond met Jo Planckaert en een blik achter de schermen bij Quick.Step. Ook dit jaar worden er opnieuw een viertal specifieke Bahamontes-activeiten voorzien.)

* Exclusieve Bahamontes-koerstrui

* Aanwezigheid Bahamontes-medewerkers die ook effectief meefietsen

*Een geweldig vakantiesouvenir in de vorm van prachtige foto’s van de Bahamontes-reis door een Bahamontes-fotograaf