Wij gebruiken cookies
Bahamontes Mojacar 2019  Dsc06310 Kopie
nieuws

Bahamontes-fietsreis 2021 - Van 7 tot en met 14 maart 2021 - de laatste plaatsen!

Mee met Bahamontes & Kortweg naar Mojacar!

Zij die er een van de voorgaande vier edities bij waren, zullen het u bevestigen: de Bahamontes-fietsreis is telkens méér dan de moeite waard, zowel op als naast de fiets. En dus komt er in 2021 uiteraard een vijfde editie. Concreet: we trekken van zondag 7 tot en met zondag 14 maart 2021, opnieuw in samenwerking met Kortweg Cycling Travel, met een 80-tal geweldige Bahamontes-lezers naar het zonnige zuiden, zijnde Mojácar, het Spaanse kuststadje waar de zon immer schijnt, de wind altijd blaast en de Bahamontes-lezer altijd geniet. De ingrediënten
van deze Bahamontes- fietsvakantie? Heerlijk kortemouwtjesweer, fantastisch gezelschap, prachtige ritten – reken op een 600-tal fietskilometers, vlekkeloze organisatie van Kortweg, vele geweldige après vélo-uurtjes aan de rand van het zwembad, de juiste kant van de toog of op een zonovergoten terras, en de nodige Bahamontes- randactiviteiten natuurlijk (om nog maar te zwijgen over de Special Bahamontes Guests).

Nog op zoek naar meer info? Of wilt u zich meteen inschrijven? Dat kan. En wel op https://www.kortweg.be/fietsva... . Haast u, want de plaatsen zijn beperkt!

Bahamontes-fietsreis 2021

Van 7 tot en met 14 maart 2021 genieten van de zon in het Spaanse Mojacar tijdens een fietsvakantie met Bahamontes & Kortweg?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief